LEDEN


De Community of Intersectoral Belgium Healthcare (CIBH) is een platform dat u uitnodigt om lid te worden van een gemeenschap die zich inzet om de gezondheidszorg in België te verbeteren door alle belanghebbenden samen te brengen. Door lid te worden van de CIBH neemt u actief deel aan de evolutie van de Belgische gezondheidszorg door intersectorale samenwerking aan te moedigen en innovatie te promoten.

Het is onze missie om acteurs met verschillende achtergronden samen te brengen, van zorgprofessionals tot beleidsmakers, om een meer geïntegreerd, efficiënt gezondheidszorgsysteem te creëren dat gericht is op de behoeften van de burgers. Als lid van de CIBH krijgt u de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten, uw kennis te delen en deel te nemen aan discussies die van vitaal belang zijn voor de toekomst van de gezondheidszorg in België.

Lid worden van de CIBH betekent een agent van verandering zijn, het gezondheidsbeleid positief beïnvloeden en bijdragen tot een betere gezondheidszorg voor alle Belgen. Samen kunnen we bouwen aan een sterker en eerlijker gezondheidszorgsysteem. Word lid van de CIBH en wees een drijvende kracht voor verandering in de gezondheidszorg in België.

Ledenlijst

Ontdek de lijst van onze leden die de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.

Lid worden

Word met één klik lid van de Community of Intersectoral Belgium Healthcare en help zo de gezondheidszorg in België te verbeteren.